Sekretaris ayu seneng nuduhake dheweke susu

Sawise Boss Bridgette B kang ngandika dheweke kelangan jobB amarga sepisan maneh nglirwakake kode sugih lan ngeculke BooBs massive dheweke nyumerepi metu, dheweke iki primed kanggo njupuk kasempatan pisanan kanggo mbales. Nalika klien sabanjuré dadi roBBer bersenjata, Bridgette mutusaké kanggo tenan jancok liwat Bank Kanthi bantuan Johnny njaluk menyang aman kanggo ngumpulake Big Bucks. Nanging nalika wis tekan brankas, kahanan dadi kacau nalika lawang dikunci lan weker menehi tandha polisi. Kanthi wektu kanggo nyisakke nganti polisi teka, Bridgette marang Johnny kanggo njupuk sandera dheweke lan nglampahi wektu Best cara possiBle: Kanthi ketukan pus. Bridgette tak dheweke Big susu metu kanggo Johnny remet, lan Bent liwat mejo kanggo Bounce dheweke nglukis latina jarahan ing kontol.

2022-03-20 10:34:47 555 02:34
Kafka :
Jancok) : Mani muncrat Ruangan