Penganten mesum pengin njaluk bajingan

Sawise pesta sarjana Las Vegas alam bébas, Traceys (Kaylani Lei) kanca paling apik, John, angin munggah ing kunjara. Dadi kanca sing apik, dheweke numpak mobil (karo mantan) lan njupuk dalan kanggo nylametake dheweke. Sawise metu saka kunjara, edan tenan wiwit - kalebu nyoba kanggo njaluk ring wedding bali saka stripper duka - lan njupuk wong menyang aisle ing wektu! Nyenengake lan seksi - The Ring bakal ninggalake sampeyan njerit, Aku!

2022-03-16 03:24:57 889 02:47
Kafka :