Ebony Jenna Foxx lan Kira Noir karo ayu awak duwe lesbian jinis

Sawise pirang-pirang dina blanja nganggo kertu kredit bapake sing sugih, Jenna Foxx lan Kira Noir bali menyang omah kulawarga sing mewah kanggo nyoba swag anyar. Kira pancen seneng banget karo Jenna, amarga dheweke karo pacar anyar meh 24/7 saiki. Kira uga mikir yen pacare Jenna ora ngerti carane nambani dheweke kanthi bener, paling ora kaya sing ditindakake Kira. Kira mesthi ngerti apa sing kudu diomongake lan ditindakake kanggo nggawe Jenna mesem. Kira wanted dheweke paling kanca bali, lan siji-sijine cara kanggo nindakake iku dening njupuk jero mudhun ing basa lembah ireng dheweke pisanan. Kira didilat Jenna kang alus coklat pus, ninggalake ora titik untouched. Padha pindhah menyang amben lan miwiti twerking ing saben liyane, anjog kanggo tribbing kuat lan malah liyane kuat pikirane bab carane padha transcended saka paling kanca kanggo dadi penyayang hasrat. Iki ordeal seksual kiwa Jenna nendhang dheweke pacar kanggo curb, lan bokong poto pusaté Kira njupuk bali apa dheweke tansah wanted. Katresnan lan persetujuan saka kanca sing paling apik.

2022-03-19 04:47:08 290 01:27
Kafka :