Alissa avni bakal dipangan metu lan bajingan ing bar

Sawise perang pecah ing bar, teka Robby Echo menyang pertahanan bartender Alissa Avni nalika kancane njupuk kabeh ing film. Alissa ganjaran Robby karo sawetara reged jinis ing garis njupuk Robby menang totohan karo kanca.

2022-03-21 00:18:57 625 06:28
Kafka :