Mbak Chase Nakal Jinis Paukuman

Sawise kedadeyan bullying ing sekolah, Daniel didhawuhi menyang kantor kepala sekolah ing ngendi Mbak Chase ngenteni kanggo menehi paukuman sing nakal.

2022-03-21 12:49:11 625 01:06
Kafka :