Loro brunettes seneng nuduhake wong lanang

Adrianna Luna lan Christy Mack wis loro wis kurang ajar Xander, lan nerangake titik ngendi kang ngandhani wong-wong mau sing ora bisa duwe jinis karo loro nyenengake yen bakal nimbulaké masalah. Dheweke ngusulake yen dheweke mung dadi kanca, nanging nalika dheweke nindakake, Christy mutusake manawa cara paling apik kanggo milih bocah wadon yaiku nyolong wong loro ing papan kasebut lan nggawe keputusan! Metu dheweke tato lan amba susu, minangka ora Adrianna udan pus lan Latina Spice! Kontol gedhe bajingan sing begja entuk sing paling apik saka loro-lorone ... Nanging apa bakal nyebabake masalah liyane? Apa Xander malah peduli? P Robably ora!

2022-03-15 01:26:44 972 02:48
Kafka :