Street hooker njaluk bajingan tenan hard

Adriana iku mandeg nyata lan pindhah pacul. Nalika Jmac mandheg kanggo Pick munggah, dheweke setuju kanggo siji rega kanggo layanan dheweke, nanging nalika nerangake jinis kanggo kemajuan ana tansah katon tax utawa ragad liyane mung watara sudhut. Jmac mbokmenawa mung ngomong ora lan lumaku, nanging kepiye carane bisa ninggalake kaendahan seksi iki tanpa entuk kacang sing apik? Dheweke entuk dhuwit dadi kenapa ora? Nalika iki mandeg lan pindhah pacul sijine ing rem, Jmac terus kanggo mbayar dalan kanggo batesan sabanjuré nganti udan kabeh liwat pasuryan ayu karo tagihan lan mbukak panas.

2022-03-23 16:59:50 210 06:36
Kafka :