Wild brunettes Adriana Chechik lan Riley Reid dilat saben liyane ing macem-macem posisi

" Adriana Chechik ngantuk ing kursi, ora ngerti yen ana sepasang mripat sing ngintip ing jendhela. Riley Reid, nganggo busana curiga, mlayu lan mlebu ing mburi omah. nanging rencana dheweke gagal nalika dheweke nggawe bodho dhewe kanthi tripping. Adriana mumbul ngadeg lan siyap gemuruh karo perampok. Dheweke ngadhepi Riley, nuntut ngerti apa sing ditindakake wong liyo ing omahe. Apa Riley ana kanggo ngrampog. dheweke?? Yen dheweke, dheweke nindakake proyek sing ora apik nganti saiki karo carane LOUD dheweke. 'Ngapunten, Adriana,' Riley njaluk ngapura, sanajan Adriana muter mripate lan scolds Riley. Iki mestine dadi roleplay! Riley ora mesthine ngerti jeneng dheweke. Riley, sanajan bingung, cepet bali menyang karakter, nyoba kanggo meden-medeni Adriana. Nanging, Adriana ora duwe apa-apa. Cetha yen rampokan wis ngrampok omah sing salah nalika Adriana sidles ing cedhak lan spanks lucu Riley. bokong minangka paukuman.. Riley mutusake masalah crumbles lan dheweke rauh ketemu dhéwé ing kursi karo celonone hauled mudhun lan Adriana kang ibu ing dheweke pus. Tetep ing karakter minangka perampok iku bab furthest saka pikirane saiki dheweke menehi menyang kesenengan. Mesthi, dheweke bakal dadi pacar apa yen dheweke ora bali?"

2022-03-23 10:02:01 222 06:05
Kafka :