Studious girl Adriana Chechik dadi luwe kanggo pitik jago

Adriana Chechik minangka bocah wadon sing sregep sinau nanging nalika dheweke bingung dheweke ngerti kemampuane kanggo nyimpen informasi pancen nggegirisi. Iki persis apa kedaden nalika dheweke stepbrother mlaku menyang dheweke kamar lan takon dheweke kanggo nggunakake dheweke padusan amarga kang iki ora fungsi mlaku. Dheweke strutted ing shirtless lan kringet saka latihan bal-balan akeh kanggo dheweke dismay. Dheweke tansah duwe hots kanggo wong nanging ngerti iku ora bakal dadi idea gedhe kanggo jancok wong. Cukup wis cukup. Adriana figured yen dheweke mung bisa karo dheweke yen dheweke bisa njaluk metu saka dalan lan bali menyang dheweke sinau. Dheweke sauntered dheweke cara liwat menyang jedhing lan alon retak lawang mbukak. Dheweke mung kudu njaluk dipikir apik ing pitik jago. Chad freaked metu nanging apa hormon raging boy bakal nguripake mudhun cah ayu panas kaya Adriana. Saiki mung siji-sijine sing kudu dikuwatirake yaiku njaga saka ibune Chad.

2022-03-18 16:33:50 549 02:13
Kafka :