Adriana Chechik lan Cassidy Klein gadhah alam bébas lesbian jinis ing kamar urip

" Adriana Chechik kabeh disandangi munggah kanggo wengi metu, looking seksi. Dheweke lungguh impatiently ing kursi, wiwit katon pegel. 'Ayo ON, Cassidy! Sampeyan wis ana ing salawas-lawase! ' Adriana nangis. 'Oke, oke, Aku teka!" Cassidy Klein ngandika nalika dheweke metu saka kamar turu, katon padha seksi kanggo metu. Nanging, dheweke ora katon banget manteb ing ati utawa bungah. Adriana wiwit muji carane seksi dheweke katon, nanging ngaso nalika dheweke weruh kepiye Cassidy mikir. "Hei, ana apa?" dheweke takon karo nepuk-nepuk kursi supaya Cassidy melu dheweke. Cassidy lungguh karo Adriana, katon rada bingung. Dheweke ora seneng banget nalika lagi metu clubbing. Dheweke seneng nongkrong karo kanca-kancane, jelas, nanging dheweke ora seneng karo kabeh suasana klub. Nalika dheweke ndeleng mubeng-mubeng, dheweke mesthi ndeleng kabeh jinis wong sing nyerang. saben liyane -- malah wong-wong sing nggebug Adriana! -- nanging... Ora ana sing nggebug HER. Adriana menehi singkat, ora percaya l adhuh.' Apa sampeyan GEDONG karo aku saiki?P Wong-wong tansah nggebug sampeyan ing klub!G Uys AND girls!' Nalika Adriana ngandika 'cah wadon,' dheweke njupuk loro tangan Cassidy lan squeezes wong. Apa?Ora padha ora!Aku mesthi ngerti!A Apa sampeyan yakin babagan iki ...? Yakin tenan?'C Assidy mencet. 'U Hhh, percaya aku, aku ngerti,' wangsulane Adriana. Mungkin Cassidy mung ora ana pratandha, ujare Adriana. Pe Ople uga tansah ndemek dheweke! Li Ke ing lengen utawa pundhake nalika lungguh cedhak utawa liwat. -feely, iku ora MEAN apa-apa ... ' Cassidy counters.A Driana ngguyu lan geleng-geleng sirahe.' Ora, bodho, lagi looking for a alesan kanggo nyambung karo sampeyan ... Lan nalika wong tuku sampeyan babak, padha ora nindakake iku kanggo dadi chummy!' 'Nanging sampeyan tuku kula babak ALL wektu!' Cassidy ngeyel.' Ya, I DO,' Adriana ngandika pointedly, stared malah harder ing Cassidy. Ugh, sampeyan kanca apik banget, aku kudu tuku YOU luwih nalika kita lagi metu,' Cassidy sighs, maneh oblivious. Cassidy nerangake yen dheweke tansah mikir yen ana wong sing kasengsem, padha bakal takon dheweke metu langsung. komedi romantis tansah ana garis pick-up utawa gerakan gedhe kanggo nuduhake yen ana wong sing kasengsem. A Driana nerangake yen angel kanggo ... 'sawetara wong' dadi langsung.M Aybe padha isin, utawa ora apik. karo tembung, utawa Mungkin padha wedi ditolak. M Aybe iku beboyo kanggo ... 'sawetara wong' kanggo takon wong liya metu, ing ngono padha ngomong ora. M Aybe iku bisa ngganti carane Cassidy mikir bab ... ' sawetara wong', bisa uga bisa ngrusak kekancan!' ... Sampeyan ngerti, hypothetically ngandika.' "Ohhhh," ujare Cassidy, pungkasane katon ngerti. Adriana gugup nyawang kancane, mikir yen akhire dheweke bisa uga ngerti. ngrusak kekancan karo wong liyo ing bar, sanadyan. 'Ora, karo ME sampeyan goblok gedhe, Aku ngomong bab ME!!' Adriana exclaims, looking ditekan lan flustered. Dheweke ngakoni yen dheweke wis kepincut kanggo Cassidy kanggo, kaya, setaun! Dheweke nyoba menehi kabeh pratandha yen dheweke kasengsem nanging Cassidy ora ngerti! 'Yagene sampeyan ora langsung ngomong marang AKU??' Cassidy mbales, isih kaget lan ora mundur saka dheweke. "Wis nylametake dheweke akeh wektu! Saiki Adriana kaget, takon apa tegese Cassidy. Cassidy ngakoni yen dheweke uga seneng karo Adriana, nanging ora ngerti yen kabeh sing ditindakake amarga dheweke kanca cedhak utawa liyane! Adriana nggresah. lan ngguyu Nanging tegese Cassidy bener kasengsem ing ngowahi f sing pacaran menyang liyane? 'Ya! Aku arep pacaran, lan sapa sing luwih seneng pacaran tinimbang kancaku sing paling apik?' Cassidy padhang ngandika. Padha mimpin kanggo saben liyane, nuduhake Kiss minangka Adriana slips ndhuwur Cassidy lan dilat dheweke perky susu.

2022-03-22 04:00:26 262 06:48
Kafka :