Cute besties Adriana Chechik lan Scarlett Sage dilat lan ngambung ing lantai

Adriana Chechik lan Scarlett Sage seneng kencan kaping pindho ing omah karo pacare, Codey Steele lan Will Pounder. Kabeh padha ngguyu lan nggodho-godho nalika dolanan pesta bengkong, awak padha kusut. Nalika weker muni ing telpon Codey, lanang mlumpat munggah dumadakan, announced sing wektu kanggo game amba! Bocah-bocah wadon ora seneng yen lagi ditched, nanging protes padha tiba ing kuping budheg nalika lanang Rush metu menyang kamar liyane. Adriana lan Scarlett padha pandeng-pandengan. Dheweke ora bakal nglilani bocah-bocah bodho ngrusak kabeh kesenengan, ta? Ora ana cara - dheweke bakal terus muter dhewe! Padha nerusake muter, lan saben giliran, padha contort lan twisting awak bebarengan, edging nyedhaki lan nyedhaki kanggo saben liyane. Bangunan tension, Adriana bends liwat, tangane ing lemah lan bokong ing udhara, jarahan sampurna langsung ing Scarlett pasuryan. Scarlett cokotan lambé, entranced dening Adriana kang ayu konco. A menit mengko, Adriana ketemu dhéwé pasuryan-kanggo-pasuryan karo Scarlett kang supple bokong. Adriana kang mata widen minangka dheweke njupuk ing Scarlett kang sampurna pus lambé, kang tantalizingly nuduhake liwat dheweke kulit-nyenyet celonone. Nalika giliran Adriana sabanjuré, dheweke scoots dheweke sikil ing Scarlett lan ndadekke dheweke pasuryan inci adoh saka Scarlett jempol unta éca. Minangka Adriana lambé gravitate menyang Scarlett, Adriana pungkasanipun kélangan kontrol, nyuwek mbukak celonone nyenyet Scarlett lan mbukak dheweke pus. Scarlett kaget, nanging dheweke squeals karo bungahaken nalika Adriana ngubur pasuryan ing rebutan teles. Sing lanang bisa dikuwasani ing kamar liyane, nanging Scarlett lan Adriana luwih ngati-ati supaya padha ora kejiret --- tanggal pindho iki bengkong cukup wis!

2022-03-21 02:30:15 222 05:10
Kafka :