Loro bayek yoga alam bébas nglayani pitik jago Xander

Adriana Chechik lan Angela White nambah tantangan ekstra kanggo kelas yoga biasa: kathok kedher! Saben hottie kontrol remot liyane, lan Angela njupuk penggalihipun dhumateng ing nggawe Adriana klitoris Buzz nalika instruktur Xander Corvus ngewangi dheweke babagan metu pupu, supaya Adriana nemu Angela tengen maneh nalika Xander tak tangan kuwat ing dheweke. Xander ora bisa ngerti apa murid-murid sing paling apik terus muncrat kabeh liwat wong, nanging nalika padha hungrily ngulu pitik jago gedhe, kang kabeh ing! Angela wraps dheweke amba alam susu sak kontol Xander kang, banjur iki nymphos njijiki njaluk Xander tengen ngendi padha arep wong: ing pussies lan bokong! Xander nawakake beban ageng sing Adriana lan Angela nuduhake kabeh pasuryane.